А я граю Дональда Трампа!

Одні сні-мают ква-тіру.
Другіе іsуть sэ j дырку.
Ну, КОБ удобстфа ш.
А я чого хочу?

Одна но мечта е.
Даты талантам
У7 росцвітаты:
На о удар Козляка!

Нудно бо в хаты
Но разом з матро.
І я втыкаю
До гыншых нашолопкыj.

І – получаю аv 30 дінарыj v.
Кобра каvэ: возьмы росчытаjся
За Дікообразыj, шо дэся прам в працах.
А я… всі прыпасы оддав засранцам.

І шо? Я дурноватыj?
Нет. Счаслів.
Бо граты Трампа –
Эт вам ны спаты.
Ну, ек мышата
Гуляють даv в спальні.

А ты залатуваj ізбушку старую.
І намагаjся шэ j ны счытаты,
Скікы ростратыв долярыj.
Іль шо, і в лавцы про цэны пытаты?

Да! В гэтым sасце:
Спокоjно вмыраты.
Дывлячысь но на Батька.
Шо завшы шэ j Маты.

Рама. Крішна. І Саі Баба.


Рецензии