Зло злата. Рифмопалипдром

      

Королям сердец – ветер:
А квот оселОк мал? О да!
Косы вынул - о, светел
Уху - лидер б! И - хата... Хватал,

Зол, зло злата в хатах и бредил,
Ух, улетев со луны, высок, 
А долам: колесо то в карете -               
В цедре смяло... Рок!

24.10.2020


Рецензии