Донечцi до Дня народження на укр. яз

Казка моя' жовтнева,
квітка ярка' жоржина,
мамина королева,
доня моя' єдина.

Гронами горобини
хай твоя врода зріє,
сонечко в іменини
рясно проміння сіє,

щоби осінній смуток
не зачипив серде'нька;
з слів ніжних, як з пелю'сток,
тчу тобі' вірш, рідне'нька.

З святом вітаю щиро,
з Днем твоїм урочистим;
спо'кою зичу й миру,
світла - під небом чистим...

Бу'дуть благословенні
кроки життєві тво'ї,
Господом береже'ні
всі почуття любові...

Ро'джена на Покро'ву,
(радість в душі' - подвійна!),
срібну добра' підкову
в дар прийняла' Ірина.

Діва хай омофором
долю твою' вкриває...
Ангел-хранитель з хором
многая лі'т співає...

Зо'всім нічи'м не гірша
за літо тво'я осінь,
трішки, мабу'ть, - тихіша,
в хмарках - небесна просінь.

В піснях дощу і вітру
чути мінорні ноти;
час додає в палітру
відтінки позоло'ти...

Золотко, доню мо'я,
благ тобі' всіх бажаю,
а головне - здоров'я
й щастя - без меж... без краю...

13/10/2020/ 


Рецензии