Я сжигаю мосты!

Я спалюю мости!

Чуєш, я не з повій,
що розпускають коси!
Досить брехні вже, досить!
Більше про мене й не мрій!

Ти, як той пес біжиш
де лиш "хвостом махнула
сучка" й тобі моргнула!
Як ти мене цим злиш!

Зрада твоя бридка,
рани мої ще свіжі, -
ти вже їх не залижеш!
Прощення не чекай!

Мріяла я про рай
у куріні твоєму, -
це вже закрита тема,
серце мені не край.

Хочу забуть, повір.
Серце здолала втома...
І не шукай мене вдома,
і оминай мій двір.

Любий, навіщо ти
все зіпсував брехнею?
Йди вже, спіши до Неї!
Спалюю я мости!

Серпень 2020 р.


Рецензии