Вiдпiр

А на собачість – не мовчім!
На лють, ненависть, злобний гавкіт.
Ми тут живем. І наш тут дім!
Собі хай кидають удавки!

В прийдешніх жилах кров тече!
А струмний вир ключем щось цвірка… :)
Той хто сокиру у плече –
Не бачив сам, що в ньому дірка.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
24.10.2020
11:48
Усі права застережені. Будь-яке використання лише за письмової згоди автора.


Рецензии