Не треба

Як відомо, часто слово
Має кілька значень.
І залежить все від того
Як його тлумачить.

З цим такі бувають штуки -
Чудно і казати:
Хтось опівночі постукав
Бабі в крайню хату.

"Тю,- схопилась господиня,-
Що за пізні справи?"
-"Тітко, свині вам потрібні?" -
З двору запитали.

"Ні, не треба. З мене досить.
Геть ідіть нахаби,
Поночі чорти вас носять!" -
Вилаялась баба.

"Ну, як скажете, газдине.
Вам воно видніше.
А, їй богу, гарні свині".
Та й запала тиша.

Вранці встала ростопляти,
Вийшла до сараю,
Щоб внести дрівець до хати.
Гульк, свиней немає...


Рецензии
Все по-чесному , так-так,
Ввічливо ж спитали...
Не завадила ніяк...
Решта - то... деталі...

просто А.К.

Андрей Королёв 7   10.04.2021 22:29     Заявить о нарушении