Radist

У серці радість не сховати,
Вона просвічує лице,
Не втримають ніякі ґрати,
Вона перемагає все..!

Радіти  -  це усіх любити,
Це - ;дякую;за кожен день;
Прощати, вірити як діти;
Мажорний аромат пісень..!

Радіти з тими хто радіє,
Народжувати блиск очей!
Упевнювати у надії,
Підставити своє плече..!

Радій - бо ти жива, людино!
Радій - бо це життя одне!
Всім серцем,  не наполовину!
Радій душе, Господь гряде..!

©   ; Ян Ждан/ 14.09.2020


Рецензии