бережiть себе вiд равнодушiя

жить мені не набридає я дивлюсь вперед у далі бож цікаво що там буде  що нас ожидає.
якщо цікавість душечку покине то душа закаменіє і загине.

налюбуватися не встигне...
все навколо в злі застигне...


Рецензии