Якщо

Якщо горіти, то лише палати
І дихати лише на повні груди,
Якщо любити, то лише кохати,
Якщо молитись, то не до Іуди!
Якщо дивитись – бачити очима,
Якщо читати – розуміти зміст,
Якщо і нести дещо за плечима,–
Нехай це буде благовіст!
Якщо мовчати, то лише вустами,
Якщо кричати – рвати струни всі,
Якщо світити над містами,–
У всій яскравості й красі!
Якщо горіти, то лише палати,
Життя прожити – море перейти,
Якщо любити, то лише кохати
Якщо шукати, – то знайти!

19.02.2015


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.