Мiж паралеллю двох Свiтiв...

Між паралеллю двох Світів
серця стрічались, як складеться,
на Перехресті Строк Віршів,
там, де Самотность в серці б'ється...   ...

Але відвідав Антисвіт,
ми були в дивному натхненні
коли торкався Світу - Світ
і завмирали достеменно

від незнайомих почуттів
сердець, що сяють без нагару,
торкнувшись вуст двох пелюстків
злиттям двох німбів наших аур ...

І повернувшись в звичний Світ,
серед рутини проміж днями,
ми берегли, як первоцвіт,
Світ Щастя між двома вустами ...


Рецензии