Св тла тональн сть тепла тональн сть

      Світла тональність — тепла тональність


                Тому, що живе в спальному масиві,
                вічному Сильвестрову-композиторові
                присвячується


    "хтось простив Бог простив
     во-да
     хто живу воду подав?", 2013, Цою


Щож,
в безмисленні ви
нема помислів
так зарання
від Неба — Промисел


яке гарне
коханеє небо
перисте
до чудів
білі стіжки
стежки — як листки
    Бог
          порозлистував...


чи взяли
або чули
чи вчули
білий тон —
              де
         якісь білі крила
              торкнули


не йнялись
другій темі
от! і входять — чи вкочуються
може всочуються
не від цього світу
                поеми


краєм вуха
як їхали
йшли
і почули —
         де? —
як якісь
    крила білі
         торкнули

22.10.2020


Рецензии