Я розчинюся в...

Я простягнула руки небу,
на них упали крапельки дощу.
Зімкнувши очі - розчинилась в звуках,
вони симфонією вкрили мене від тривоги і страху.
Чого боюсь у цьому світі ??
Чого жадаю понад все ??
Питання риторично осідали,
краплинками дощу
у мене на плечі.
Вони розчиняться зі мною,
з останнім звуком музики,
що я почую у душі.


Рецензии