На кол асiнавы заблакаванае на фейсбуку

Вось. нядаўна камент напісаў...
Вельмі раззлаваны быў.
Сюды ўстаўляю.
Вось, сукі!
Не разумеюць пакуль, што за ўсё прыйдзецца адказваць. Адказваць па поўніцы, і не проста адказваць па законах Рэспублікі Беларусь, - але мы ўспомнім старыжытныя законы нашага Роду, - на асінавы кол пасадзім жопай!!! Як раней гэта рабілі.
Голай жопай на асінавы кол!!! І вешаць будзем за яйца, або бярозамі разрываць!
Гэта не я патрабую, гэты вы беззаконнем сваім вытрабоўваеце цярплівасць Госпада ад мяне. Вы таго самі просіце!!!! Вы гэтага проста патрабуцеце! І гэта вам будзе, вы атрымаеце тое, што заслужылі.
Не я прызываю да такога, а вы  самі проста ўпрошваеце ў нахабстве сваім, умольваеце нас, маўляў,  разарвіце на бярозах, пасадзіце нас на кол асінавы, -- проста, дзеля справядлівасці! Дзеля таго, каб Зямля далей круціцца магла, каб сонца ўзыходзіла ранкам, - пасадзіце нас на асінавы кол, бо мы - сатанінскі тормаз развіцця.
Каб на тысячы вякоў людзям не павадна было такое вычвараць з народам. Вы просіце, каб вас на кол асінавы саджалі, і за яйца падвешвалі... І гэта будзе! Вы ў нагах маіх валяецеся, каб Я пакараў вас самаю лютаю смерцю. Пакараю! Бо вы гэтага просіце самі ўчынкамі сваімі і патрабуеце ад мяне. І Я зраблю гэта! Пасаджу вас на асінавы кол, каб на тысячы вякоў адвадзіць людзей гвалтам захопліваць уладу і не аддаваць яе народу. Бо Я - і ёсць НаРод, і ўлада належыць Мне! Ты яшчэ, Лукавы, не зразумеў мяне? Дык я табе кажу, на кол асінавы пасаджу!!! Твая лукашысцкая жопа вельмі склізка ўсадзіцца на асінавы кол. Ты гэтага хочаш? Так і будзе. Папомніш мяне! Ты сам гэтага патрабуеш ад Мяне і гэта табе будзе! Не растрэл, не павешанне, а жорпай на асінавы кол сядзеш, Аляксандр Рыгоравіч Лукашэнка, - жопай на кол!!! Ты сам гэтага хочаш: самай лютай смерці,  бо не даеш іншага зыходу - патрабуеш мевіта такога.
 Зраблю!
 Выць будзеце, сукі! Прыслугачы і найміты, лакеі і лізаблюды!
Ох і разыйдуся я... І праўнукі вашы ад вас адхрышчвацца будуць. Дачакаецеся, сукі!!! Дапросіцеся!!! Гэты вы патрабуеце, а не я: Кол, і яйца!!! Ох! Раззлуюся, і гэта будзе трындзец! Вам ужо трындзец! Так будзе. Калі не верыце ў мой праклён, - адзавіцеся каментам, а потым паглядзіце, што з вамі здарылася, ці здарыцца з вашымі роднымі і блізкімі.
Я чакаю каментаў ад смелых і адчайных
Вы мяне ўжо дасталі!!!
Я - ёсць!
Аз есмь!!! А ці ёсць вы???
У цябе, Лукавы, адзінае выйсые: стаць на Плошчы Перамогі на калені пад камерамі перад нородам беларускім і сказаць простыя словы: "Прабачце, я вінаваты! У мяне не атрымалася... Я - сыходжу!" - калі не станеш, то чакай іншага звыходу...


Рецензии