щаслива

не урод я не каліка доживаю свого віку
я щасливою була отакі мої діла
і сьогодні я щаслива бо світленька моя нива.
щасливі люди щастячко відчують
щасливими живуть ночують.
і про це усім віщують.


Рецензии