Тормышыбыз бэхетме, эллэ черновик?

Мэхэббэт hэм зирэклек безгэ,
Тормышыбыз бер мизгел генэ.
Жирдэ тынычлык hэрберебездэн,
Безнен коч-куэтлэрдэн тора.

Без оч рерурсны анлау моhим,
Кунел тынычлыгы, вакыт hэм кэеф.
Болардан безнен сэламэтлек тора,
Югалтсан, булмый кайтарып!

Анла, нидэн тора тормыш,
Мэхэббэт, кунел жылысы, яхшылык бармы?
Юк икэн, карагыз черновик кармасын,
Мэхэббэт hэм яхшылык белэн яшэу очен.


Рецензии