К тобi я вiдчуваю-2020

К тобі я відчуваю ніжності великі хвилі
в глазах бездонних як завжди потопаю
перед красою жіночою чоловіки безсилі
адже любов звісно вже нікуди не сховаю...
К тобі я відчуваю вкотре неземне тяжіння
нестерпне бажання немов магнітом тягне
від палких почуттів нема ніякого спасіння
адже моє серце досі з тобою бути прагне...
К тобі я відчуваю ще безмежну слабкість
моя душа від жару у грудях розплавляється
зустріти своє щастя це велика радість
адже закоханним навіть доля усміхається...


Рецензии