Протоиерею Дмитрию

Радуйся, княже, спасающий мир от оков,
Радуйся, Дмитрий возлЮбивший Церковь Христа,
Радуйся верный служитель душевных ловцов,
Радуйся с миром, покойся в раю суета.

Радуйся Отче, Россию Мать возлюбивый,
Радуйся Подвигами Душевными и телесными
мир прославивший,
Радуйся демонов упорных победитель,
Радуйся любимец жителей небесных,
Радуйся справедливостью всяку неправду обличивый,
Радуйся геены неубоявшийся, радуйся мир миру приносящий,
Радуйся гордых ненавистник, радуйся небесные слезы дождя
увидивый.
Радуйся угодников Божьих подражатель,
Радуйся всякий злой умысел отвергающий.
Радуй зло добротой побеждающий.


Рецензии