Горобина

В цьому році тепла осінь
Бавить нас, мов немовлят.
Подивіться, як червоні
Ягідки, немов горять.
Все кругом причепурилось,
Ну хіба не дивина?
Наче дівчина яскрава
Й вбраная - горобина!
Підійми свій погляд вгору,
Подивись, яка краса!
Небо чисте та прозоре,
Ягідки, немов роса,
Так виблискують чудово
У проміннях сонячних
З листям різнокольоровим,
Наче мама й донечка!

жовтень 2018 р.
(Фото моє)


Рецензии