I так до смертi буде

Я жити хочу, як усі
І це закономірно.
Я розквітаю в цій красі,
І серце б'ється мірно.

І погляд інший на життя,
І ставлення до люду.
Ціную надто почуття,
І так до смерті буде.

Бо вся любов, що у душі
Мене всю окриляє.
Вкладаю душу у вірші,
І все тепло, що маю.
21 10 2020р
Вікторія Г Р


Рецензии