Я думала, що ти вже розлюбив, або Пiдтвердження

«Я думала, що ти вже розлюбив...
Я думала, що ти уже не любиш...», –
і тулиться, і підставляє губи,
щоб хоч якесь підтвердження вчинив,

щоб ствердив поцілунком, що люблю,
що я без неї вижити не здатний...
А що я крім любові можу дати
цій жінці, на яку щомить молюсь...

І тулиться... І вже на сліз межі...
І диханням гарячим палить груди...
«Люблю... Люблю... Завжди любити буду...», –
і гріюсь від жіночої душі...


Рецензии