У кожному життi e мiсце для вiрша

У кожному житті є місце для вірша.
У кожному житті є місце для натхнення.
А вірші та натхнення – форма одкровення,
якими промовляє людськая душа.

Будь щирим – надихайся,  віруй і пиши.
І тут для всіх немає точних мір і правил:
лиш – одкровення, тільки – істина і правда.
Лише насправді те, що носиш у душі.

І суддів тут нема: що мав – те й написав...
Та є одне «але», що інші переважить:
не так важливо те, що ти відверто скажеш,
найважливіше те, що ти ще не сказав...

А судді... Серед них завжди чимало тих,
хто жодного не здатний сам створити Слова...
Мілка душа завжди не здатна до любові.
Не слухай душ мілких.. А слухав – то прости...

Прости, бо, хоч живе у кожнім з нас душа,
не кожна доросте до щастя одкровення.
А є й такі, хто ницість плутають з натхненням...
Доволі прочитати їхнього вірша...

У кожному житті є місце для вірша.
У кожному житті є місце для натхнення...
А вірші та натхнення – форма одкровення,
де – на долоні наче – людськая душа...


Рецензии