Kohannya v kredyt

Ми закохалися в кредит...
Тепер у нас душа болить!?
Дешева пристрасть, силікон
І комунальний Вавілон...
Але ж душа там не була,
Де спорожнилася імла..?
І хто ж вона, ота душа?
Невже не наша, а чужа?
Невже не тлінна як житя?
Невже душа це справжній я..?

©   ; Ян Ждан/ 20.10.2020


Рецензии