Укр. Зайц1 радяться до ноч1

На поляні в холодочку
під зеленим кураєм,
зайці радяться до ночі
як вберегтись від ворогів.
Хижих птахів та лисиць
та ще інших звірів,
а як втратиться терпець,
то зникне довіра.
До мисливців на цей час,
що полюють зранку,
це було не один раз,
навіть до світанку.


Рецензии