Веселинка Стойкович-Боже, хвала Ти! -серб-рус

527 Боже, хвала Ти! Боже, спасибо!
Веселинка Стојковић

Искрице

Стиже пролеће!
Стижу нам ласте, цвеће!
Боже, хвала Ти!


Препев са србског језика: Лариса Потапова

Время разлива!
Время ласточек и птиц!
Слава Ти, Боже!


Рецензии