Коли дощик мрячить-2020

Завжди панує тиша коли дощик мрячить
і тільки стукає колесами мій електропоїзд
і вже вхідний зелений світлофор маячить
але майбутнє не дописана ще мною повість...
Завжди залізна колія має різні напрямки
всі під'їзних шляхи єднає одна станція
маршрут прийому має недвозначні натяки
про це оповіщає мене гучна радіостанція...
Завжди наприкінці пуста очікує платформа
маленький відпочинок це довга зупинка
і щастям виблискує моя новенька уніформа
адже у цьому винна гарна і кохана жінка...


Рецензии