Къазар

Бицlекриз

-Лацу къазар,ягъиз "къа"!
-Къаа-къаа!
-Хкажнава ванер тlа?
-Тlаа,тlаа?
-Цlиргъинаваз,десте яз!
-Яяз,яяз!
-Аквазва куьн кефи саз!
-Сааз,сааз!
-Рекье жуван лепир таз!
-Тааз,тааз!
-Вутl я куь рехъ,гузни газ?
-Гааз,гааз!
-Физвани нез таза къаз?
-Къааз,къааз!
-Акl ятlа,вач тади кваз!
-Квааз,квааз!
-Тамуз фимир гьа,акъваз!
-Къваз,къваз!
-Сикl гьазур я куь туьд кьаз!
-Кьааз-кьааз!

2-вариант:


-Лацу къазар,ягъиз "къа-а"
-Къаа!Къаа!
-Гьиниз физва,десте яз?
-Яааз!Яааз!
-Физвани нез таза къаз?
-Къааз!Къааз!
-Акl ятlа,вач тади кваз!
-Квааз!Квааз!
-Тамуз фимир гьа,акъваз!
-Къваз!Къваз!
-Сикl гьазур я куь туьд кьаз!
-Къааз!Къааз!
19.10.20 г.


Рецензии