ЗагадкА

                             Чітати перші літери
                       в рядках зверху — вниз.

Ледве весни вітерець закружляє;
Акації квіти розквітнуть в садах,
Стрілою за хмари блакитні злітає
Твій вірний товариш, що ловить комах.
Із щебетом лине! Подумай... (загадка).
В вікно зазирає частенько... в ось це!..
Коли відгадаєш — хто буде ця пташка?
Аж, три шоколадки одержиш за це!


Рецензии