Уходит ночь стихи на украинском

Тікає ніч за небокрай.
Потрохи вже зблідніли зорі.
Мій любий! Ніч не відпускай!
Дай ще побуть в кохання морі!
Мені повітря дай вдихнуть,
Як на останок, в повні груди.
А потім вирушай у путь.
А далі буде так, як буде!
Я буду все життя чекать,
Й на жодну мить не перестану.
І день, і ніч тебе шукать,
І вранці виходить на ганок.
Мій любий! Ніч не відпускай!
Дай мить одну ще насолоди!
Тікає ніч за небокрай
І швидко сонце сходить сходом...


картинка из Сети


Рецензии