Укр. Сьогодення

Дивлюся кожний раз, на наше сьогодення
і думаю, чи скоро вже до нас прийде прозріння,
чи будемо ще довго в злиднях жити,
чи може вже потрібно, всім людям щось робити?
Хтось звинувачує у всьому Радянських комуністів,
а в нас життя зараз настало гірше, ніж в капіталістів,
То, хто ж мені може сказати, який уклад  у нас в країні
де люди ніби не раби, а живуть ніби без прозріння.


Рецензии