Ексом на скиглоту!

Стогнати й скиглити - як зара це в пошані!
Туга затьмарить  труднощів ганьбу!
І ходять сльози в кривдевій "нірвані",
Несучи гордо на руках ганьбу!

Всі плескають в пошарпані долоні,
Беручи приклад з кривдевій ганьби.
Та вже всі сріблом зашарілись скроні,
Але не знають руки боротьби!

Це дуже модно сльози римувати,
Тягнуть повільно кішку за хвоста.
А за себе звитяжно постояти!
Свій шлях обрати - істина проста.

У боротьбі немає місця болі!
За Долю кращу ніколи стогнать!
Бо без АШВАЛЬТУ лине шлях до волі!
На перешкоди до мети на....!
=GrafBorisfen=17.10.2020


Рецензии