У неi для мене - все особливе...

У неї для мене – все особливе. Особливі слова – теплі особливо.
Особливий рух особливих рук, які приречені втілювати пластичність.
Їй не потрібно кокетство – вона від природи звабливо вродлива.
І її це не обтяжує, бо чистота і цнота – її ідентичність.

Вона і мене беззаперечно вважає особливим і неповторним.
Наділяє мене рисами, які я потім довго шукаю у дзеркалі.
Вона весь світ бачить світлим, навіть коли він чорний –
може, через те, що вона з дитинства – усміхнена фантазерка

Вона не вміє прикидатися, вона була б чужою на сцені.
Вона намагається ніколи не виглядати ні утомленою, ні хворою.
Іноді мені навіть здається, що очі її – лише для мене –
набувають якогось особливого коханого кольору...


Рецензии