Не встигаю

Біжать роки, немов вода
Стає тихішою,  хода
Бажань – все менше
І, кудись би діти, оте
Всесвітнє,  почуття вини
А, головне – щасливі  діти!
І, Світ, притомний, без війни
Ще, вчора – літо…
А, сьогодні – горить, палає
Осінь золота
Я, не встигаю, вас,  любити
Мої, стрімкі   земні  літа…
16.10.2020


Рецензии