***

Картини пишуть, не малюють,
Малюють сірим олівцем.
А я тебе цілую і хвилююсь —
Не написав лише ось це.

Ти з світлом дива обімаєш,
Покірно бавлячи моє лице.
Я знаю, що мене кохаєш —
Не написав лише ось це. /с/


Рецензии