Тилек

Тилек

Кирсиз хауаны эркин солуй,
Таза болгъан сагъышыма бериле,
Шукур этиб мен Аллахха, бюгюнюме,
Насыб тилей юйдегиме, халкъыма.
Биз Аллахдан ашхылыкъны тилейик,
Миллетимде ийман къаты болурлай,
Иннетибиз халал джолда, тюзлюкде,
Этилиннген тилегибиз толурлай.

Тебуланы Шукур
16.10.2020


Рецензии