Украинский Гарик 785

Український Ґарик 785



За мотивами І. Губермана

Як жаль, що над цим невідкладно
трудились найкращі уми:
лайно стало виглядом ладне
і тхнути приємніш, ніж ми.


Оригінал
Увы, над этим неуклонно
трудились лучшие умы:
дерьмо сегодня благовонно
намного более, чем мы.
І. Губерман.


Рецензии