Кожен чоловiк якщо не бреше жiнцi говорить дурницi

Дописано до слів Єріх Марії Ремарк.

Кожен чоловік якщо не бреше жінці говорить дурниці
тому що розв'язаний язик в узді ніколи не тримається
хоча від люблячого серця він не тримає таємниці
і розуміє що земля кругла і назад все повертається...
Кожен чоловік якщо не бреше жінці говорить дурниці
тому що при погляді нічого вже не приходить в мозок
хоча кохана як завжди у білий вишиванці і спідниці
і тоді хочеться казати тільки правду і не до казок...
Кожен чоловік якщо не бреше жінці говорить дурниці
тому що від розпалених очей думки всі плутаються
хоча і звісно він відмовити не зможе цій спокусниці
тоді вони цілуються і в обіймах намертво зростаються...


Рецензии