Алмази навiть в брудi не втрачають блиск-2020

Алмази навіть в бруді не втрачають блиск
хоча зусилля дорогоцінного здоров'я коштують
непереможні витримають дуже великий тиск
і зроблять все від них залежне для поштовху...
Алмази навіть в бруді не втрачають блиск
хоча тоді в пилу не так вже і яскраво сяють
але у всіх цих людей є багато спільних рис
вони завжди у себе впевненість вселяють...
Алмази навіть в бруді не втрачають блиск
хоча і від ганьби не відразу очищаються
і взявши себе в руки тоді підуть на риск
і до останньої краплі крові захищаються...


Рецензии