Десь у небi чорному горить звiзда-2020

Десь у небі чорному горить звізда
зникає потім і за хмарами ховається
нажаль у місяця нема свого гнізда
він бідолаха туманом укривається...
Світ в темряві рікою немов ллється
і замість водоспаду вітер шумить
і зовсім тихо ніч біля нього в'ється
а Люботин як завжди нечутно спить...
Сяйво приглушене йде ще з вікон
воно на дворі довгі тіні відкидаючи
моєї розповіді кіт є єдиним свідком
але мовчить непевно щось знаючи...


Рецензии