це невиносiмо

про що я думаю
та про пусте
життя на подвиги густе...
дитя родилося росте
наповнюється
щастям і роботою
про всіт безмежною турботою
про любов про доброту
про ніжність ласку красоту
про реальну суєту суєт

про бал і про банкет.
перероджуються
світ
несе в собі тяжкий граніт різних вражень почуттів
таких він точно дарувать нам не хотів...


Рецензии