Respect by felix original poem

 
I DON’T LIKE RACISTS AND BULLIES
I LIKE ABORIGINALS AND LESBIANS
I DO WHAT I LIKE
I LIKE WHAT I DO
AND FIND MY PEACE
IN RESPECT

I DON’T LIKE BOGANS AND JUNKIES
I LIKE SIMPLE PEOPLE WHO’S HONEST
I DO WHAT I LIKE
I LIKE WHAT I DO
AND FIND MY PEACE
IN RESPECT

I DON’T LIKE PRIESTS WITH BIG BELLIES
I LIKE PRIESTS WHO ARE SKINNY
I DO WHAT I LIKE
I LIKE WHAT I DO
AND FIND MY PEACE
IN RESPECT

I DON’T LIKE ANY RELIGION
I LIKE MY SOUL TO BE FREE
I PRAY AS I LIKE
I LIKE HOW I PRAY
AND FIND MY PEACE
IN RESPECT

I DON’T LIKE ANY OTHER SONGS
MY SONG IS SIMPLY THE BEST
I SING AS I LIKE
I LOVE HOW I SING
AND FIND MY PEACE
IN RESPECT

CHORUS: X2
RESPECT IS THE KEY TO HAPPINESS
RESPECT IS THE KEY TO FREEDOM
DON’T JUDGE OTHER PEOPLE
AND WHAT MAKES THEM HAPPY…
RESPECT IS
BEGINNING OF WISDOM!

Original poem by FELIX, raymorgan@live.com.au mob: 0423302556


Рецензии