Мечты...

Мечты – это препятствие, которое мешает человеку быть счастливым в реальности.

Dreams are an obstacle that prevents a man from being happy in the reality.


***


Мечты – это то, что заставляет человека искать счастье на небесах, а не на земле.

Dreams are that, which makes a man seek happiness in the heaven, but not on the earth.

 


Eugene Ryabyi


Рецензии