Ой брате, мiй брате

Ой брате,ой брате...
Любий мій друже.
Ти мені до серця,
А іншим  байдуже.

Не сумують люди...
За тобою брате.
Тільки я не смію,
Тебе забувати.

Ой брате мій брате...
Ти рідня по крові.
Лишень вітри,брате...
Шумлять у діброві.

Лишень дощі мріють...
Лишень в серці важко.
Ой брате рідненький...
Як без тебе тяжко.
(Понкратова.О.В.)


Рецензии