Давно дивлюся-2020

Давно дивлюся я на тебе з любов'ю
себе в руках тримаю із останніх сил
не хочу без взаємності завдати болю
адже без почуттів ми немов без крил...
Давно дивлюся я на тебе з любов'ю
ти в мою душу ще глибше проникаєш
в твоїх очах я бачу нашу спільну долю
адже без натяку ти це сама все знаєш...
Давно дивлюся я на тебе з любов'ю
не бійся нічого коли майбутнє обираєш
щоб зрозуміти треба дати серцю волю
адже тільки тоді від щастя ти літаєш...


Рецензии