Це Вишня Любов що з йшла...

*   *   *


Це Вишня Любов
що зійшла
на любов

І це була
нова сторінка —
Більш сильна, ніж сонце,
                Яса! —
о Жінка-у-Сонці!
ця Сонячна Жінка! —
ніжніша, ніж серце, Краса!!!


ні воєн
ні зброї
ні мусульманів
ні кранів —
ні забудов
лиш Вишня Любов
що зійшла
на любов
ви уявляєте в якому я стані
ні облоги —
ні мусульманів
а є моє серце
а в нім Невмируща! Любов!


а світ в самоомані...
а тут така шана — 7 секунд
а інакше зірвався б
далі й не докучав би
нікому я тут на віку!!

14.10.2020,
свято Покрови Богородиці,
з причастям


Рецензии