роздражае...

лину я з народження в пучину...
є закон і є на те причина
народився ти для смерти вона буде всіх нас жерти
ми жертовники в коханні. основне у нас завдання дать потомство
для життя і пройти достойно всі путя...
у пучині всесвіту живем один одного жуєм
щастя іншим не даєм...
щастя сами виробляєм
і від зла себе спасаєм...


Рецензии