двi великi сили... радiсть i печаль

велич радості печалі я перемінно ощущаю...
мені боляче коли втрачаю
нию вию я скучаю...

мені радісно коли життя ласкає...
щастячко...
 дощем теплесеньким купає...
сонечком ...

легеньким ніжним вітерцем серденько обвіває
якже гарно в тії миті у душі  буває...

я ненаситна на бодрячок
я щаслива в душі чмок...
життєві ніжні поцілунки ..,

живе життя посилає як дарунки...


Рецензии