Украинский Гарик 784

Український Ґарик 784



За мотивами І. Губермана

Я став по розуму ніякий,
зате байдужості доволі:
і руку тисну падлі всякій,
ще й усміхаюсь мимоволі.


Оригінал
Нет, я умнее стал навряд ли,
но безразличнее - стократ:
и руку жму я всякой падле,
и говорю, что видеть рад.
І. Губерман


Рецензии