***

в ти не маєш жодного права жодного вибору
між тремтінням, заспаністю і дощем
обираєш щось не зі списку не дозволене
приходиш до тями і йдеш

в тобі давно перетравилися
люди емоції і казки
які ти вичитуєш на дні чергових очей
на які чекаєш вперто, як чекає хворий на смерть

у звуках міста ти виловиш біль
у звуках лісу почуєш турботу
об звуки гір ти розіб’єш любов
її передчуття, її невідворотність


Рецензии