Полюбила бути сама

Полюбила бути сама.
Усамітненість – нагорода,
що, як я, жіночого роду,
краще подруги і нема.

Навіть просто дивлюсь в вікно:
мов злітаю – легка і вільна.
Я і справді така, я – сильна.
Вічне небо – моє воно.

Усамітненість – тиха мить.
Небу-подрузі – ані слова.
Ну, а згадувати любові
я не буду – вже не болить...


Рецензии