Парижанка-2020

Коли гуляють француженки в Парижі
вони завчасно шию обмотують кашне
в них завжди розпатлані волосся рижі
піти у шапці для них це щось страшне...
І пиком моди вважається довге пальто
вони одягнуть під нього товстий светрик
жінки не мерзнуть коли на душі легко
адже їх зігріває ще натільний хрестик...
Закохані серця чекає Ейфелева вежа
і люди молоді приходять на побачення
і завжди жарко коли в очах пожежа
і зрозуміють...час не дарма втрачено...


 


Рецензии